Unica Schutte ICT wint Yes Award voor Best Customer Volume Performance

Nieuwsbericht

Unica Schutte ICT heeft op maandag 10 april de Yes Award voor Best Customer Volume Performance uitgereikt gekregen. Jannes Janssen, specialist Mobiele IT, nam namens Unica Schutte ICT de award in ontvangst. De awards zijn uitgereikt op de jaarlijkse Yes Business Borrel, die dit jaar in het Theater Amsterdam gehouden werd.

De award is uitgereikt door Michael Kriekjes, manager bij Yes Telecom. Tijdens de uitreiking lichte Kriekjes toe waarom Unica Schutte ICT de award voor Best Customer Volume Performance heeft gewonnen: ”Unica Schutte ICT is één van onze best presterende Business Partners en heeft in het afgelopen jaar verschillende nieuwe klanten binnen gebracht, waaronder een opdracht van ruim 1000 simkaarten. Dat is een goede prestatie!” 

Unica Schutte ICT is een belangrijke partner van Yes Telecom. Janssen vertelt hierover: “Wij zijn natuurlijk trots dat wij tot de best presterende Business Partners van Yes Telecom behoren. De winst van deze award is hier een mooie erkenning van. Doordat wij als ICT-leverancier ook mobiele telefonie en mobiele IT als specialisatie hebben, zijn wij een dienstverlener met een unieke combinatie. Wij verkopen niet alleen de simkaarten, maar een complete oplossing voor veilig mobiel werken en communiceren. Dankzij deze specialisatie kunnen wij ook onze klanten in het midden- en hoger segment optimaal bedienen.”