Unica Schutte ICT standhouder tijdens Reimagine congres HPE

Evenement

Unica Schutte ICT is één van de sponsoren van het Reimagine congres van Hewlett Packard Enterprise (HPE). Het technologiebedrijf organiseert op dinsdag 20 juni haar jaarlijkse evenement, waarbij partners en klanten van HPE worden bijgepraat over ontwikkelingen op de ICT-markt. Unica Schutte ICT is als één van de belangrijkste service providers van HPE in Nederland onderdeel van de informatiebeurs die rondom het plenaire programma wordt georganiseerd.

Het thema van het jaarlijkse Reimagine congres is dit jaar Everything Computes! Op Reimagine 2017 staat digitale transformatie centraal. Tijdens de presentaties gaan specialisten in op de impact die technologieën als cloud, multi-cloud, software defined, mobility en Internet of Things hebben op alle aspecten van bedrijfsvoering. Innovatieve technologieën in het datacenter en de netwerkomgeving zorgen ervoor dat een bedrijf klaar blijft voor de toekomst. Gebruikers, strategy consultants en sprekers van HPE vertellen over vernieuwende concepten, innovatieve oplossingen en hun praktische toepassingen.

Als één van de standhouders op de informatiebeurs kan ook Unica Schutte ICT u advies geven over de digitale transformatie waar uw organisatie mee te maken krijgt en op welke manier HPE-technologie daaraan kan bijdragen. Het Reimagine congres 2017 vindt plaats op dinsdag 20 juni in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Inschrijven is gratis voor klanten van HPE en Unica Schutte ICT. De inschrijfpagina vindt u hier.