Unica Schutte ICT partner van initiatief ‘The Boost’

Nieuwsbericht

Unica Schutte ICT is wederom partner van ‘The Boost, een initiatief van de Flanderijn Foundation. Tijdens The Boost doorlopen jongvolwassenen in 10 weken kosteloos een trainingsprogramma om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Dit gebeurt onder meer door e-learning en een daadwerkelijk Boostcamp, waarbij de deelnemers een aantal dagen persoonlijke coaching krijgen en workshops volgen.  Unica Schutte ICT maakt de body en mind workshop ‘Fighting for Success’ mede mogelijk, die gegeven wordt door voormalig professioneel bokser Arnold Vanderlyde.

Via de Flanderijn Foundation levert incassobureau en gerechtsdeurwaarder Flanderijn een concrete, tastbare bijdrage aan de samenleving. In hun praktijk ziet het kantoor veel mensen die tegen hun wil in de schulden zijn geraakt, waarbij met wat extra aandacht sommige probleemsituaties voorkomen hadden kunnen worden. De stichting van het kantoor richt zich daarom op het vergroten van de maatschappelijke zelfredzaamheid en weerbaarheid van jongvolwassenen. Als leverancier van Flanderijn levert Unica Schutte ICT een bescheiden bijdrage aan dit initiatief.

The Boost heeft zich in de eerste twee succesvolle edities bewezen: meer dan de helft van de deelnemers is begeleid naar een passende baan. Meer informatie over The Boost is te vinden op http://www.flanderijnfoundation.nl/

The Boost, initiatief van de Flanderijn Foundation