Kennissessies Meldplicht Datalekken op 16 en 30 mei

Evenement

Unica Schutte ICT organiseert wegens de grote belangstelling opnieuw de Kennissessie Meldplicht Datalekken. Om geïnteresseerden vanuit het hele land de mogelijkheid te bieden om hieraan deel te nemen, wordt er deze keer naast Apeldoorn, ook een sessie in Rotterdam georganiseerd. Dennis van Hoof spreekt namens Unica Schutte ICT en vertelt u op beide sessies over welke technische procedurele ICT-maatregelen u moet nemen om aan deze aangescherpte wet te voldoen. Tevens krijgt u inzicht in de door Unica Schutte ICT genomen maatregelen. Om ook de juridische kant goed te belichten, komen er IT-juristen aan het woord.

Op dinsdag 16 mei tijdens de sessie in Apeldoorn spreekt Leonie Ouwersloot, zij is IT-juriste bij JPR Advocaten uit Deventer. Ook in Rotterdam wordt een sessie georganiseerd, en wel op dinsdag 30 mei. Tijdens deze editie spreekt ICT- en Privacyrecht advocaat Joost Mosselman namens DVAN Advocatuur en Notarieel. Beiden zullen u meer vertellen over de dossiervorming rondom een datalek: welke stappen moet u ondernemen en welke juridische haken en ogen zitten er aan de Wet Meldplicht Datalekken? Tevens blikken zij vooruit op de Algemene Verordening Gegevensbescherming die op 25 mei 2018 in werking gaat treden, en natuurlijk blijven een aantal praktijkcases niet achterwege.  

Bent u geïnteresseerd in deelname? Via https://www.unicaschutte-ict.nl/meldplicht-datalekken kunt u zich aanmelden voor deze kennissessies.