Kennissessie Adoptie van ICT-innovatie in de zorg op 22 juni

Evenement

Unica Schutte ICT organiseert op donderdag 22 juni in Leusden een kennissessie speciaal voor zorgorganisaties. Tijdens deze kennissessie komen vakspecialisten van Microsoft, zorginstelling GGzE en Unica Schutte ICT aan het woord om te vertellen over hun kijk op- en ervaringen met IT-adoptie in de zorg. Dit gebeurt aan de hand van een aantal actuele praktijkvoorbeelden. Elke zorginstelling kent namelijk de noodzaak tot meer wendbaarheid in de informatievoorziening, en ICT kan innovatie in het primaire proces ondersteunen. ICT is geen kernactiviteit, maar het is wel hard nodig om nu en in de toekomst goede zorg op een efficiënte manier te blijven leveren.

Wat komt er bij kijken om uiteindelijk de juiste aanpak te kiezen op het gebied van digitale transformatie? Deze kennissessie geeft u handvaten en biedt u meer inzicht in het adoptieproces van ICT-innovatie in uw zorgorganisatie.

Om op informele wijze nader kennis te maken met de vakspecialisten en met mede-zorgorganisaties wordt er aansluitend aan de kennissessie een netwerk dinerbuffet georganiseerd. Wilt u deelnemen aan dit buffet? Dan kunt u dat op het inschrijfformulier aangeven. Er zijn geen kosten verbonden aan het diner.

Bent u geïnteresseerd in deelname en/of wilt u meer weten over de presentaties die gegeven worden? Kijk dan op de evenementenpagina https://www.unicaschutte-ict.nl/evenementen/adoptie-van-ict-innovatie-de-zorg voor meer informatie en aanmelden.