Continu wordt volledig ontzorgd dankzij partnership met Unica Schutte ICT

Referentiecase

Personeelsintermediair Continu is flink aan het groeien en groeit uit van Nederlands familiebedrijf naar een corporate organisatie die in meerdere landen binnen Europa actief is. Parallel aan deze groei is de organisatie een digitaliseringsslag aan het maken, waardoor zij haar doelgroep optimaal kan bereiken en faciliteren. Een stabiele ICT-omgeving is de voorwaarde voor groei en digitalisering.

Continu maakt al jarenlang gebruik van de dienstverlening van Unica Schutte ICT, waarbij Continu de volledige ICT-omgeving heeft uitbesteed. De kantooromgeving, telefonie, verbindingen en applicaties worden vanuit het datacenter gefaciliteerd. Unica Schutte ICT faciliteert en beheert de ICT-omgeving, Continu heeft geen eigen ICT-personeel in dienst. Ook business intelligence toepassingen en Microsoft SharePoint zijn een onmisbaar onderdeel geworden van de ICT-omgeving van Continu.

Seth Winterscheidt, CFO van Continu, vertelt: “Doordat het belang van ICT is gegroeid, groeit de intensiteit van de samenwerking met Unica Schutte ICT mee. We vertrouwen elkaar, dat is zeer belangrijk in een partnership.”

Wilt u meer weten over de samenwerking tussen Continu en Unica Schutte ICT? Lees dan hier de referentiecase.