BarentsKrans kiest voor Unica Schutte ICT als ICT-partner

Nieuwsbericht

BarentsKrans en Unica Schutte ICT hebben hun partnership bekrachtigd middels het tekenen van de raamovereenkomst voor het faciliteren van de ICT-omgeving van het advocaten- en notariskantoor. Unica Schutte ICT verwelkomt met deze ondertekening BarentsKrans als nieuwe klant.

Unica Schutte ICT faciliteert de volledige ICT-infrastructuur voor BarentsKrans vanuit haar datacenters. Hierbij is ook gekozen voor een uitwijk naar het secundair datacenter van Unica Schutte ICT. Hiermee borgt Unica Schutte ICT de continuïteit en stabiliteit van het platform. Unica Schutte ICT begeleidt projectmatig de transitie en regelt de volledige migratie naar de nieuwe ICT-omgeving. Pim Thomassen, ICT-manager van BarentsKrans, is blij met de stappen die zijn gemaakt in de afgelopen periode. “Met de transitie richting het datacenter van Unica Schutte ICT verzorgt zij de implementatie en het beheer van het technisch platform, maar we verzorgen zelf het beheer op onze ICT-applicaties. Doordat we ons niet meer druk hoeven te maken om de technische werking van het systeem, kunnen we meer focus leggen op applicatiebeheer en processen. Zo biedt de ICT-omgeving onze advocaten ondersteuning in de dagelijkse bedrijfsvoering”.

Gerard Tijink, directeur van Unica Schutte ICT, ziet de samenwerking met BarentsKrans als een bevestiging dat zijn bedrijf een belangrijke ICT-partner is voor organisaties in de financiële en juridische sector: “Wij hebben bij partijen in deze branche een goede naam opgebouwd doordat wij ook kennis hebben van ICT-uitdagingen binnen de financiële en juridische dienstverlening. Onze domeinkennis was één van de belangrijkste redenen waarom BarentsKrans voor ons als ICT-partner heeft gekozen. Met BarentsKrans als nieuwe klant voegen wij een mooie referent aan ons portfolio toe.”