Evenementen

Evenementen

Unica Schutte ICT vindt het belangrijk haar ervaringen en kennis op het gebied van ICT te delen met onze relaties. Daarom organiseren wij regelmatig ICT evenementen, waarin trends op het gebied van ICT op eenvoudige wijze duidelijk worden gemaakt aan de bezoekers. Deze evenementen worden door het hele land georganiseerd. Ook onze verschillende partners participeren regelmatig in onze evenementen.

Hieronder vindt u een overzicht van de actuele evenementen.

Adoptie van ICT-innovatie in de zorg

Op donderdag 22 juni organiseert Unica Schutte ICT een gratis kennissessie speciaal voor zorgorganisaties. Het thema is ‘Adoptie van ICT-innovatie in de zorg’. Tijdens deze kennissessie komen vakspecialisten van Microsoft, zorginstelling GGzE en Unica Schutte ICT aan het woord om te vertellen over hun kijk op- en ervaringen met IT-adoptie in de zorg. Dit gebeurt aan de hand van een aantal actuele praktijkvoorbeelden.

Meldplicht Datalekken Rotterdam

Sinds begin 2016 is de Meldplicht Datalekken van kracht, als onderdeel van de gewijzigde Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wpb). Deze meldplicht houdt in dat organisaties een melding moeten doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens zodra zich een ernstig datalek voordoet. Soms moet het datalek ook gemeld worden aan de betrokkenen wiens persoonsgegevens zijn gelekt.

Datacenter bezoek

Maak gratis kennis met het cybercenter van Unica Schutte ICT te Almere!

Het is zonder twijfel de trend dat organisaties hun ICT-toepassingen onderbrengen in ‘de cloud’. Door gebruik te maken van een professioneel datacenter, kunnen alle medewerkers immers moeiteloos vanaf elke plek ter wereld en vanaf elk apparaat werken. Om te laten zien hoe deze cloud er in de praktijk uit ziet, organiseert Unica Schutte ICT regelmatig bezoeken aan haar datacenter in Almere.