Evenementen

Evenementen

Unica Schutte ICT vindt het belangrijk haar ervaringen en kennis op het gebied van ICT te delen met onze relaties. Daarom organiseren wij regelmatig ICT evenementen, waarin trends op het gebied van ICT op eenvoudige wijze duidelijk worden gemaakt aan de bezoekers. Deze evenementen worden door het hele land georganiseerd. Ook onze verschillende partners participeren regelmatig in onze evenementen.

Hieronder vindt u een overzicht van de actuele evenementen.

Wat betekent digitaal procederen voor uw kantoor?

Op donderdag 5 oktober organiseren In Eerste Aanleg en Unica Schutte ICT een kennissessie speciaal voor advocatenkantoren, deurwaarders en notarissen met als thema ‘Digitaal procederen’. Tijdens de kennissessie vertellen Unica Schutte ICT en In Eerste Aanleg u over de veranderingen die het verplicht digitaal procederen met zich mee gaan brengen in uw organisatie. Beide partijen bieden u tijdens deze sessie de nodige handvaten om het digitaal procederen tot een optimaal werkproces te maken.

Datacenter bezoek

Maak gratis kennis met het cybercenter van Unica Schutte ICT te Almere!

Het is zonder twijfel de trend dat organisaties hun ICT-toepassingen onderbrengen in ‘de cloud’. Door gebruik te maken van een professioneel datacenter, kunnen alle medewerkers immers moeiteloos vanaf elke plek ter wereld en vanaf elk apparaat werken. Om te laten zien hoe deze cloud er in de praktijk uit ziet, organiseert Unica Schutte ICT regelmatig bezoeken aan haar datacenter in Almere.